STONE ISLAND GARMENT DYED CRINKLE REPS R-NY DOWN BODYWARMER GRIJS - Vic Fashion For Men
0

STONE ISLAND GARMENT DYED CRINKLE REPS R-NY DOWN BODYWARMER GRIJS

Productomschrijving
Deze Stone Island Garment Dyed Crinkle Reps R-NY Down Bodywarmer is gemaakt van 100% gerecycled licht nylon rep met een ultrastrakke weefconstructie. De bodywarmer is gevuld met het fijnste dons, dit houdt je ongetwijfeld warm dit najaar. Door de unieke afwerking van de stof ontstaan er een rimpelig 'crinkle' effect over de gehele bodywarmer. Techn...

Deze Stone Island Garment Dyed Crinkle Reps R-NY Down Bodywarmer is gemaakt van 100% gerecycled licht nylon rep met een ultrastrakke weefconstructie. De bodywarmer is gevuld met het fijnste dons, dit houdt je ongetwijfeld warm dit najaar. Door de unieke afwerking van de stof ontstaan er een rimpelig 'crinkle' effect over de gehele bodywarmer. Technisch afgewerkte praktische zakken op de voorkant. De bodywarmer heeft een reguliere pasvorm. 

Productnaam: Deze Stone Island Garment Dyed Crinkle Reps R-NY Down Bodywarmer G0423

Kenmerken: Opstaande kraag met verborgen capuchon. Op de borst één grote zak met staande ingang op nylon tape en verborgen ritssluiting. Schuine handzakken met driehoekige klep en drukknoopsluiting. Elastisch boordsel in de armsgaten. Stone Island-badge linksonder. Tweewegritssluiting verborgen onder verborgen sluiting met drukknopen.

Wasvoorschriften: Wassen op maximaal 30 graden, niet bleken, niet drogen in de droogtrommel, strijken tot 110°C, drogen in de schaduw, niet stomen.

PREVIOUSLY VIEWED