STONE ISLAND HAND COLOURING ON DAVID-TC WITH PRIMALOFT® INSULATION TEC - Vic Fashion for Men
0

STONE ISLAND HAND COLOURING SPECIAL PROCESS BODYWARMER GRIJS

Productomschrijving
Stone Island Hand Colouring on David-TC met Primaloft gevoerde bodywarmer. Deze bodywarmer is gemaakt van Stone Island's signature David-TC materiaal, een ontzettend stevig, maar toch beweeglijk Japanse polyester/polyamide mix behandeld met een anti-drop coating. Tijdens het verfproces van dit kledingstuk, onder druk bij 130°C, wordt de stof door ...

Stone Island Hand Colouring on David-TC met Primaloft gevoerde bodywarmer. Deze bodywarmer is gemaakt van Stone Island's signature David-TC materiaal, een ontzettend stevig, maar toch beweeglijk Japanse polyester/polyamide mix behandeld met een anti-drop coating. Tijdens het verfproces van dit kledingstuk, onder druk bij 130°C, wordt de stof door warmte gecomprimeerd, waardoor de bodywarmer zich vormt naar de juiste afmetingen. Elk individuele afgewerkte kledingstuk wordt daarna nogmaals handmatig geverfd, met verf wat speciaal is ontwikkeld voor dit specifieke materiaal. Op deze manier is elk kledingstuk van deze 'Special Process' (Fabric Research) lijn uniek en onherhaalbaar. 

Productnaam: G12E1 HAND COLOURING ON DAVID-TC WITH PRIMALOFT® INSULATION TECHNOLOGY

Kenmerken: Reguliere pasvorm. Gewatteerde capuchon met aantrekkoord. Ritssluiting aan de hals met een bies bedekt met polyester tape en een riempje met drukknopen aan de buitenkant. In de taille aan de voorkant, vaste klep die twee zakken verbergt, vastgemaakt met verborgen drukknopen op stoffen lussen. Bovenaan een extra uitneembare zak van polyestergaas, bevestigd met drukknopen. In de taille aan de achterkant, vaste klep die twee zakken verbergt, een vastgemaakt door een lange verborgen ritssluiting, de andere door een verborgen drukknoop. Witte Stone Island Fabric Research badge linksonder. Ritssluiting aan de rechterkant, afgebiesd met een bies bedekt met polyester tape.

Wasvoorschriften: Handwas, niet bleken, niet drogen in de droogtrommel, strijken tot 110°C, drogen in de schaduw, niet stomen.

PREVIOUSLY VIEWED