STONE ISLAND STELLINA COMFORT TECH COMPOSITE POLARTEC® JAS GRIJS - Vic Fashion For Men
0

STONE ISLAND STELLINA COMFORT TECH COMPOSITE POLARTEC® JAS GRIJS

30% sale
Productomschrijving
De Stone Island Stellina Comfort Tech Composite Polartec® met Alpa® Technology is een licht jack met capuchon gemaakt van een licht en zeer ademend superstretch nylon gevoerd met Polartec Alpha®, een polyester materiaal dat voor het eerst werd ontwikkeld voor militair gebruik, ultra-ademend en extreem reactief op veranderende temperaturen. Ideaa...

De Stone Island Stellina Comfort Tech Composite Polartec® met Alpa® Technology is een licht jack met capuchon gemaakt van een licht en zeer ademend superstretch nylon gevoerd met Polartec Alpha®, een polyester materiaal dat voor het eerst werd ontwikkeld voor militair gebruik, ultra-ademend en extreem reactief op veranderende temperaturen. Ideaal voor meerdere seizoenen. Het jack heeft een reguliere pasvorm.

Productnaam: Stone Island Stellina Comfort Tech Composite Polartec® met Alpa® Technology

Kenmerken: Elastische omtrek op capuchon. Aan de linkerkant van de kraag Stone Island borduursel. Handzakken op de naad met verborgen metalen ritssluiting. Fleeceband aan zijkanten en binnenkant mouw. Elastische onderband. Metalen tweewegritssluiting.

Wasvoorschriften: Handwas, niet bleken, niet drogen in de droogtrommel, strijken tot 110°C, drogen in de schaduw, niet stomen.

PREVIOUSLY VIEWED