STONE ISLAND NYLON METAL WITH PRIMALOFT JACK GROEN - Vic Fashion For Men
0

STONE ISLAND NYLON METAL WITH PRIMALOFT JACK GROEN

Productomschrijving
Stone Island Nylon Metal In Econyl® Regenerated Nylon Jacket. Dit licht gewatteerd jack is gemaakt van duurzaam gefabriceerde Nylon Metal stof. Het kledingstuk heeft een lichte voering en is garment dyed. De Stone Island badge is bevestigd op de voorkant en het jack is behandeld met een speciale anti-drop coating. Productnaam: Stone Island Nylon ...

Stone Island Nylon Metal In Econyl® Regenerated Nylon Jacket. Dit licht gewatteerd jack is gemaakt van duurzaam gefabriceerde Nylon Metal stof. Het kledingstuk heeft een lichte voering en is garment dyed. De Stone Island badge is bevestigd op de voorkant en het jack is behandeld met een speciale anti-drop coating.

Productnaam: Stone Island Nylon Metal In Econyl® Regenerated Nylon Jacket Q0819 

Kenmerken: Twee zakken op de borst met klep en een verborgen drukknoopsluiting. Bandje met drukknoop voor de Stone Island-badge centraal op de borst. Twee handzakken op de naad, met verborgen ritssluiting. Manchetten met drukknopen. Sluiting via tweewegritssluiting verborgen onder verborgen drukknoopsluiting.

Wasvoorschriften: Wassen op maximaal 30 graden, niet bleken, niet drogen in de droogtrommel, strijken tot 110°C, drogen in de schaduw, niet stomen.

PREVIOUSLY VIEWED