POLIQUANT X WILDTHINGS PROTECTED COMMON UNI HOODED JACK GRIJS - Vic
Gratis verzending vanaf €100,-
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Achteraf betalen mogelijk met Klarna
0

POLIQUANT X WILDTHINGS PROTECTED COMMON UNI HOODED JACK GRIJS

Productomschrijving
Poliquant is een militaristisch geïnspireerd merk uit Tokio, Japan. Het is gebouwd rond een gevoel van rebellie dat al sinds de oudheid deel uitmaakt van de Japanse cultuur. Ontwerper Jun Sugita studeerde bij modehuizen in Italië voordat hij terugkeerde naar Japan om Poliquant op te richten. Door deze invloed brengt hij een mix van streetwear, mo...

Poliquant is een militaristisch geïnspireerd merk uit Tokio, Japan. Het is gebouwd rond een gevoel van rebellie dat al sinds de oudheid deel uitmaakt van de Japanse cultuur. Ontwerper Jun Sugita studeerde bij modehuizen in Italië voordat hij terugkeerde naar Japan om Poliquant op te richten. Door deze invloed brengt hij een mix van streetwear, mode en functionaliteit naar zijn merk.

De Protected Common Uni Hooded jas is een multifunctioneel kledingstuk dat op meerdere manieren gedragen kan worden. De jas is gemaakt van een 2-laags DERMIZAX®-stof die zeer waterdicht is en toch ademt.

Aan de voorkant zit een uniek uitritsbaar paneel waarmee je de vorm van het jack kunt aanpassen, extra opbergruimte hebt en ook kunt kiezen voor een meer technische look of een nettere optie. Het uitritsbare paneel kan in het jack worden geritst als je het niet gebruikt. Er zit ook een mooie, verstelbare capuchon in de kraag voor als dat nodig is.

Maatvoering:

1Small
2Medium
3Large
4Extra large

PREVIOUSLY VIEWED