CLARKS ROSSENDALE GROEN - Vic Fashion For Men
0

CLARKS ROSSENDALE GROEN

50% sale
Productomschrijving
De Clarks Rossendale is een schoen die vakmanschap en tijdloze stijl samenbrengt. Het bovenmateriaal van suède voegt een luxe uitstraling toe aan deze klassieke veterschoen. De zool van crèpe biedt niet alleen uitstekend comfort, maar ook een natuurlijke demping die de hele dag door vermoeidheid vermindert. De vetersluiting maakt het eenvoudig ...

De Clarks Rossendale is een schoen die vakmanschap en tijdloze stijl samenbrengt. Het bovenmateriaal van suède voegt een luxe uitstraling toe aan deze klassieke veterschoen.

De zool van crèpe biedt niet alleen uitstekend comfort, maar ook een natuurlijke demping die de hele dag door vermoeidheid vermindert. De vetersluiting maakt het eenvoudig om de pasvorm aan te passen voor maximaal comfort, terwijl het ontbreken van opvallende details zorgt voor een veelzijdige schoen die geschikt is voor diverse gelegenheden.

Met de Clarks Rossendale voeg je een vleugje stijl en comfort toe aan je schoenencollectie. We adviseren om je eigen maat te nemen aangezien de schoen een normale pasvorm heeft.

PREVIOUSLY VIEWED